Welkom bij KanoVerhuurLisse

De beste plek om kano's te huren in en rondom Lisse!

Bent u op zoek naar een leuke en avontuurlijke manier om de prachtige waterwegen van Lisse en de omgeving te verkennen? Wij verzorgen met veel plezier jullie dagje uit.

Kano huren in Lisse

Bij KanoVerhuurLisse hebben wij een uitgebreide vloot van kano's klaarstaan om uw outdoor-ervaring onvergetelijk te maken.

Met onze kanoverhuurdienst bieden wij u de mogelijkheid om het rustige en schilderachtige landschap van Lisse en de nabijgelegen omgeving op een geheel nieuwe manier te ontdekken.

Of u nu alleen op pad wilt gaan, met uw partner, vrienden of zelfs een grotere groep, wij hebben de juiste kano's voor u. We beschikken over 7 kano's van topkwaliteit, die geschikt zijn voor twee volwassenen en een kind. Met maximaal plaats voor 15 personen. Onze kano's zijn stabiel, gemakkelijk te manoeuvreren en perfect voor zowel beginners als gevorderden. De kano's zijn met een aanhanger en auto met trekhaak naar iedere gewenste locatie te rijden.

Kano Verhuur Lisse
Kano Verhuur Lisse

Tarieven

Kano voor 2 personen dagdeel (3 uur) € 25,00  (boekbaar: vrij, zat, zon vanaf 12:00)

Canadese kano voor 3 personen dagdeel (3 uur)  € 29,00 (boekbaar: vrij, zat, zon vanaf 12:00)

Groepsboeking 7 kano's op trailer (totaal 15 plekken) gehele dag voor € 249,00  (gehele week boekbaar)

Een fantastische ervaring

Bij KanoVerhuurLisse begrijpen we dat uw veiligheid onze hoogste prioriteit is. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze kano's regelmatig worden geïnspecteerd en goed worden onderhouden. Daarnaast voorzien wij u van de nodige veiligheidsuitrusting, zoals reddingsvesten, om ervoor te zorgen dat u een veilige en plezierige kano-ervaring heeft.

Praktische informatie

Bij het huren van een kano krijgt iedereen een peddel incl. zwemvest (deze zijn tot 12 jaar verplicht). Daarnaast bieden we ook waterdichte tonnetjes aan om waardevolle spullen in op te bergen.

Bij aanvang van de kanotocht ontvangt u route informatie voor de Bollenstreek (andere locaties op aanvraag).

GENIET VAN UW TIJD OP HET WATER

Ontdek de betoverende waterwegen van Lisse en geniet van de rust en sereniteit die de natuur te bieden heeft. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen dagje uit met uw gezin, een romantische peddeltocht met uw partner of een leuke activiteit met vrienden, kanoën is de ideale keuze. Wacht niet langer en reserveer vandaag nog uw kano huren in Lisse! Maak van uw volgende avontuur een onvergetelijke ervaring.

Heeft u vragen of wilt u direct reserveren?

Het huren van een kano bij KanoVerhuurLisse is eenvoudig. U kunt vooraf online reserveren via het contactformulier of u kunt telefonisch contact met ons opnemen om uw reservering te plaatsen. Wij bieden flexibele verhuurperiodes, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw planning.

Reserveringsformulier kanoën