ONTDEK JOUW WERKPLEK

Ben je op zoek naar een flexibele werkplek buiten de deur? Kom eens kijken op de Loft! Je bent van harte welkom voor een rondleiding om de werkplekken te kunnen bekijken, de stoelen te testen en de koffie en de sfeer te proeven! Een rondleiding is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

RONDLEIDING AANVRAGEN

DE LOFT COMMUNITY

Samen sneller & slimmer groeien!

Woon je in Lisse, Hillegom, Sassenheim, Teylingen, Noordwijk of een andere Bollenstreek gemeente en op zoek naar een (flexibele) werkplek? De Loft Lisse biedt deze werkplek en nog veel meer!

De ontwikkelingen gaan hard en veel ondernemers vinden het lastig om bij te blijven, innovatief te zijn en voorop te lopen. De Loft Community is een platform waarmee we juist voorop willen lopen en aansprekende prestaties neerzetten. Samen.

Wij doen dit door vrijheid te bieden binnen een veilige omgeving, gebruik te maken van individuele kwaliteiten, van elkaar te leren, door nieuwe ontwikkelingen aan te pakken en door voortdurend te experimenteren.

Zo kunnen wij innovatieve oplossingen bieden die niet alleen goed zijn voor onze opdrachtgevers en onze business, maar ook positief zijn voor de hele maatschappij.

"De Loft Lisse is een meer dan aantrekkelijke vergaderruimte om een workshop, seminar of vergadering te beleggen!"

Flexwerk de loft lisse

ONTMOET DE LOFT MEMBERS

Thomas Scholtz

Scholtz Consultancy

info@scholtzconsultancy.nl| 06 83 70 66 94
https://www.scholtzconsultancy.nl

Vonneke van Rijn

Studio Vonn | Grafisch Ontwerp

info@studiovonn.nl| 06-13 46 12 82
https://www.studiovonn.nl

Studio Vonn | Grafisch Ontwerp

Ria Eijck

Ria Eijck

info@riaeijck.nl| 06-53830418

Ria Eijck

info@riaeijck.nl | 06-53830418

PLAN NU EEN VRIJBLIJVENDE PROEFDAG!

Twijfel je (nog) of een werkplek buiten de deur iets voor jou is? Kom eens een dag proefwerken op de Loft! Na een korte rondleiding door het schitterende pand ben je welkom om de hele dag te werken op een van de flexplekken. Kijk welke plek(ken) prettig zit, test de koffie en thee en voel of werken op een inspirerende locatie als de Loft bij je past. Maak kennis met members en luister naar hun ervaringen in het werken op de Loft.