ONTDEK JOUW WERKPLEK

Ben je op zoek naar een flexibele werkplek buiten de deur? Kom eens kijken op de Loft! Je bent van harte welkom voor een rondleiding om de werkplekken te kunnen bekijken, de stoelen te testen en de koffie en de sfeer te proeven! Een rondleiding is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

RONDLEIDING AANVRAGEN

Over de Loft Lisse

De Loft Lisse is gevestigd in de voormalige Rijkstuinbouwschool (RTS). De school werd in 1911 opgericht door ir. Kornelius Volkersz. Tot grote vreugde van lokale bollenkwekers werd de school, die eerst in Haarlem zou worden gevestigd, aan Lisse gegund. Het onderwijs was vooral gericht op het kweken van bollen. De school had een eigen laboratorium wat uitgroeide tot het internationaal bekende Laboratorium voor Bloembollenonderzoek. In 1990 werd de school opgeheven en de studierichting verplaatst.

Het monumentale pand aan de Heereweg is ontworpen in 1910. De entree is uitgevoerd in de Louis Seize-stijl. Boven de entree vind je het wapen van Lisse; een halve leeuw in blauw. Bij een grondige renovatie in 2005 zijn veel historische details gerestaureerd, zoals glas-in-lood ramen en het trappenhuis met fraaie balustrade. Het gebouw is een ontwerp van architecten Van Nes en Tol en diende niet alleen als huisvesting voor de school, maar ook als directeurswoning.

de loft zwartwit met bg-min
vlakje

LOKAAL SAMENWERKEN

Samen sneller & slimmer groeien!

Als zelfstandig ondernemer kun je snel schakelen. Alle beslissingen neem je zelf, en je bent van alles wat er in je onderneming gebeurt op de hoogte. Dat maakt je snel en flexibel, maar je staat wel overal alleen voor.

De Loft bied een inspirerende omgeving met collega ondernemers. Af en toe overleggen, praktisch geholpen worden of feedback op je bedrijfsvoering. Samen een workshop bezoeken of organiseren, elkaar tippen op opdrachten of nieuwe ontwikkelen. Een duwtje in de rug krijgen door een aanbeveling: zelfstandig ondernemen wordt zoveel leuker als je het samen doet.

De Loft Lisse is een broedplek voor talent. Wij zijn op zoek naar vernieuwers, dromers die willen waarmaken.

 • Groeiend netwerk van experts
 • Gezamenlijk inspirerende evenementen
 • Creatieve & innovatieve ondernemers
 • Krachten bundelen voor collectief voordeel

BROEDPLAATS

Als je een groep ondernemers bij elkaar zet gaat het vanzelf bruisen en ontstaan er dingen. Of dat nu workshops zijn, nieuwe initiatieven of een project dat je samen oppakt, de een steekt de ander aan. Zo inspireren we elkaar om de betere versie van onszelf te worden in een groep van aanvullende talenten.

WAARDEN

Wij werken volgens de volgende waarden:

 • Invoelend: iedereen is welkom, ongeacht afkomst, aard, talent, karakter etc;
 • Open-minded: wij stellen ons open voor elkaar in het werk wat we doen en laten anderen met ons meedenken.
 • Constructief: we denken met elkaar mee, helpen elkaar beter te worden, zonder het respect voor en de eigenwaarde van de ander te verliezen;
 • Kwaliteitsgericht: wij focussen meer op kwaliteit dan kwantiteit.

VISIE

Als zelfstandig ondernemer kun je snel schakelen. Alle beslissingen neem je zelf, en je bent van alles wat er in je onderneming gebeurt op de hoogte. Dat maakt je snel en flexibel, maar je staat wel overal alleen voor.

Een inspirerende omgeving met collega ondernemers. Af en toe overleggen, praktisch geholpen worden of feedback op je bedrijfsvoering. Samen een workshop bezoeken of organiseren, elkaar tippen op opdrachten of nieuwe ontwikkelen. Een duwtje in de rug krijgen door een aanbeveling: zelfstandig ondernemen wordt zoveel leuker als je het samen doet.

MISSIE

De Loft Lisse heeft als missie om ondernemers elkaar sterker te laten maken. Met elkaar proberen we het beste uit een ieder te halen, waar een ieder zich kan bezighouden met waar hij of zij goed in is. En een plaats zijn waar iedereen welkom is, zonder voorwaarden. Wij zijn succesvol als we samen meer zijn dan de som der delen en we hopen natuurlijk dat er nieuwe producten en diensten geboren gaan worden.

Voel jij je aangesproken?
Neem gerust contact met ons op!

LID WORDEN VAN DE LOFT?

Alleen ga je harder, samen kom je verder!

De Loft Lisse is broedplaats van creatief, ondernemend talent.

Wij vormen met elkaar een community met als missie “ondernemers in hun kracht zetten”. We helpen elkaar om succesvol te zijn en maken het met elkaar gezellig!

Wanneer je lid wordt van ons platform, wordt je hier onderdeel van:

 • Een community waarin we omzien naar elkaar
 • Een open werkplek op een prachtige locatie
 • Talentvolle collega’s, die elkaar verder willen helpen
 • Vergader- & event faciliteiten
 • Lezingen en workshops
 • Keuken & sanitair
LID WORDEN

NEEM CONTACT OP!

  Je naam

  Je e-mailadres

  Je bericht (optioneel)