DE LOFT STUDIO

Denk je al tijden na over het opnemen van een bedrijfsvideo, een podcast of een webinar maar mis je hiervoor de juiste ruimte? Kom eens kijken in De Loft Studio voor het opnemen van jouw video's en plan een gesprek om te zien waar Maarten en Mike in kunnen ondersteunen!

VRAAG EEN INTAKEGESPREK AAN

LOFT STUDIO
SAMENWERKING

Sinds 2020 zijn wij samen met Maarten van Steijn en Mike Hageman van Audiovisueel Wellness gestart met de Loft Studio waarmee we ondernemers in de regio helpen om online via film, webinar of podcast professioneel zichtbaar te zijn en blijven. De effectiviteit van video is groot en deze waardevolle content is belangrijk en inzetbaar voor diverse facetten binnen je bedrijf.

We denken graag met je mee en zijn heel snel en mobiel inzetbaar met onze pop-up studio. Naast dat we dus over compacte slimme techniek beschikken, zijn we juist groot als het gaat om meedenken in jouw effectiviteit en wat je wilt vertellen.

“82 procent van het internetverkeer bestaat uit videocontent”

IMG_4644_de-loft-small
Loftcast HD

LIVESTREAMS & WEBINARS

Professioneel met expert begeleiding

We beschikken uiteraard over lichttechniek, achtergronden zoals greenscreens en professionele begeleiding. D.m.v. software als Webinarjam zijn de interactie-mogelijkheden zodanig ontworpen dat we hierdoor voor een maximale conversie kunnen zorgen. Daarnaast beschikken we op de Loft over diverse inspirerende ruimtes, decor en sferen zodat we jouw online boodschap of (hybride) event echt bijzonder kunnen maken.

Wil jij een next step maken met een eigen webinar, podcast of hybride event? In deze brochure nemen we je kort mee in de mogelijkheden die wij bieden en de bijbehorende prijzen voor deze support.

VRAAG EEN INTAKEGESPREK AAN