Werkplek huren

35,00

(1 klantbeoordeling)
De Loft Lisse is broedplaats voor ondernemers en startups en is gevestigd op de zolder van de voormalige tuinbouwschool, nu een rijksmonument. Behalve dat het een schitterende locatie is en je tussen een groep innovatieve ondernemers zit, beschik je over een fijn bureau, goede koffie/thee, een keuken en uiteraard wifi.

Reserveer een dag:

Beschrijving

Wil je graag voor een dag op een externe locatie werken? De Loft Lisse is broedplaats van ondernemers en beschikt over talloze fijne werkplekken!

Werkplek huren

IMG_2848In onze open ruimte werken startups en freelancers aan eigen of gemeenschappelijke projecten. Wanneer je dus een werkplek huurt, maak je ook snel kennis met een groep aanwezige ondernemers. Op de grote, lichte ruimte staan een aantal grote bureaus opgesteld met comfortabele werkstoelen. Dankzij goed internet en lekkere koffie werk je prettig en kun je je makkelijk concentreren. Verder beschikken we over prima vergaderfaciliteiten en hebben we een aparte “acquisitie-ruimte” waar je gemakkelijk even kunt terugtrekken als je veel en/of privé wilt bellen.

Er zijn veel locaties waar je een werkplek kunt huren maar een werkplek op De Loft Lisse is een andere belevenis. Een fraaie locatie, goede koffie, veel licht, groen en comfortabele bureaustoelen zijn slechts enkele van onze features.

Inspiratie

Op De Loft Lisse werken innovatieve ondernemers, die met elkaar een netwerk vormen. Door elkaar te helpen, helpen we ook onszelf. Zo ontstaan mooie initiatieven die meer betekenen voor onze omgeving, zoals de oprichting van het broodfonds bollenstreek, dat op onze locatie heeft plaatsgevonden. Een dagje op De Loft Lisse is dus ook een dagje inspiratie opdoen!

samen werken

Vergaderen

Onze locatie is uitermate geschikt om uw relaties te ontvangen. Wij hebben meerdere vergaderfaciliteiten voor groepen tot tien man en beschikken daarnaast over een fraaie eventlocatie tot aan 50 man. Bovendien kunnen we u verder faciliteren met diverse cateringopties.

Voor meer informatie leest u hier meer>>

Lidmaatschap

Je kunt ook lid worden van De Loft Lisse door een contract te nemen. Wij bieden zowel fulltime als parttime contracten aan. Lees hier meer over  de mogelijkheden.

Regio Bollenstreek

Bent u op zoek naar een geschikte werkplek in de regio? Onze werkplek is geschikt voor iedereen die het volgende wil:

 • werkplek huren lisse
 • werkplek huren hillegom
 • werkplek huren teylingen
 • werkplek huren sassenheim
 • werkplek huren noordwijk
 • werkplek huren noordwijkerhout
 • werkplek huren voorhout

Voor meer informatie, neem contact op:

  Je naam

  Je e-mail adres

  Je bericht aan ons

  1 beoordeling voor Werkplek huren

  1. Bob Goedemans

   Ondanks dat ik voor mijn werk veel op reis ben, is de Loft voor mij een geweldige uitvalbasis om in alle rust wat werkzaamheden te doen, te vergaderen en tegelijkertijd omringd te zijn door andere professionals. Als zelfstandige wil je weleens ‘vereenzamen’ en dit is onmogelijk met een werkplek als De Loft. Niemand stoort elkaar en het is heerlijk in alle rust, met volledige focus, je werk doen.

   Tot dusver zijn al mijn relaties zeer verrast als ze de Loft binnen komen. De uitstraling ondersteunt het professionalisme en tegelijkertijd het creatieve dat ik wil uitstralen. De koffie is subliem en de faciliteiten zijn van hetzelfde niveau.

   Ik zou deze locatie zeker aanraden voor starters, maar ook voor de ondernemer die op dit moment vanuit huis werkt.

  Een beoordeling toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Andere suggesties…

  Ga naar de bovenkant