Yoga voor ondernemers

Home/Cursus/Yoga/Yoga voor ondernemers

Yoga voor ondernemers

82,64

Als ondernemer sta je 24/7 in dienst van je eigen bedrijf. Houd je je bezig met een scala aan werkzaamheden en taken. Hoe houd je balans tussen werk en ontspanning? Wanneer zeg je ‘nee’ tegen een klus? Hoe blijf je in contact met je drijfveren? En hoe houd je je energie op peil?

Yoga is hierop het antwoord. Door yoga ontwikkel je bewustzijn van lichaam, gevoel en denken. Dit bewustzijn geeft je meer toegang tot je wezenlijke energie. Het is een ‘innerlijk luisteren’ waardoor je in contact staat met je intuïtie.

Een yogales is méér dan het uitvoeren van een reeks houdingen: yoga draait om aandacht. Aandacht voor de ervaring en aandacht voor jezelf. Je oefent binnen je éigen mogelijkheden.

Een lidmaatschap is inclusief:

  • Meer balans
  • Meer rust
  • Meer bewustzijn


  • Thee na afloop
  • Matjes aanwezig
  • Persoonlijke sfeer

Category:

Description

Door lichaamshoudingen, vrije beweging, ademoefeningen en meditatie ontwikkel je meer fysieke souplesse en geestelijke veerkracht. En nee, daar is niets ‘zweverigs’ aan. En nee, daar hoef je niet lenig voor te zijn. Yoga geeft je een heldere blik op je eigen leven, en yoga geeft je inzichten door ervaring.

Lessen:

Maandag 18 september start een blok van 10 lessen. Een les start elke maandag om 20 uur en duurt anderhalf uur. Het is aanbevolen om gemakkelijke kleding te dragen en een (hand)doek mee te nemen voor op een matje. De deur is open vanaf 19.45 uur.

De kosten voor 10 lessen zijn € 100,- te betalen bij aanvang. Aanmelden kan door te mailen naar info@fleurschiffelers.nl. Als je nog vragen hebt kan je me daar ook altijd bereiken.

Mijn inspiratie voor de lessen beperkt zich niet tot één type yoga. Daardoor zal er veel afwisseling zijn. De lessen zijn geschikt voor beoefenaars van elk niveau.
Voor meer informatie of inschrijven, mail info@fleurschiffelers.nl

Fleur Schiffelers
Fleur SchiffelersYoga coach
A lack of clarity could puts breaks on any journey to success