Webwerken

60,50

(2 klantbeoordelingen)

Wil je lekker rustig, begeleid in een groepje van gemotiveerde mede-ondernemers (max 6) werken aan je website? Kom dan naar “Webwerken”, 1 dagdeel lang werken onder begeleiding aan het up-to-date houden van je site, het publiceren van je blogs enzovoorts.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Heb jij een site die verouderd raakt en aan verbetering toe is? Worstel jij met de mogelijkheden van wordpress, krijg je stress als je moet inloggen of net bent ingelogd? Ben je op zoek naar handige functies die je site verbeteren? Of wil je een stok achter de deur om nu eindelijk eens dat bericht te publiceren, die blog te schrijven of de verouderde informatie op je site bij te werken.

WEBWERKEN – Elke laatste donderdag van de maand!

Als jij je herkent in één van deze vragen, kom dan naar het dagdeel “Webwerken”: een dagdeel lang rustig, in kleine groep (max. 8 man) werken aan je website. Niet alleen krijg je direct hulp als je vastloopt, ook werk je samen met andere collega-ondernemers, die ook werken aan het verbeteren van hun onderneming. Met elkaar verbinden, leren van en met elkaar!

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Deze cursus staat onder begeleiding van Kees Noort, WordPress Developer. Met meer dan 10+ jaar dagelijkse ervaring in WordPress ken ik alle ins- en outs van dit pakket. Jouw vragen zou ik je dus zeker bij moeten kunnen helpen!

INSCHRIJVEN

Aarzel dus niet en schrijf je nu in. Stuur prangende vragen vooraf in via info{at}buronoort zodat ik me kan voorbereiden en nog meer tijd heb voor vrije ondersteuning.

Graag tot ziens!

2 beoordelingen voor Webwerken

  1. yvonne (geverifieerde eigenaar)

    Bij het maken van mijn nieuwe website kon ik wel wat extra WordPress support gebruiken. Dank je Kees. Je was geduldig (met mij), snel (in je handelingen), vakkundig en vriendelijk. Dus…wat wil je nog meer? Ik kom vast en zeker nog weleens met vragen bij je. Fijne bijkomstigheid is die geweldige werkplek: De Loft.

  2. Theo van den Akker (geverifieerde eigenaar)

    Ik had net dat duwtje in de rug nodig bij het ontdekken van de werking van WordPress dat Kees me heeft gegeven. Met zijn grote deskundigheid, geduld en de juiste tips was ik al snel goed op weg.
    En het vertrouwen, dat er altijd nog een beroep gedaan kan worden op zijn deskundigheid is een geruststellende gedachte.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ga naar de bovenkant