Freelancers

/Freelancers/

Bart Sosef

Sosef Retail
Ik help retailers met het bereiken van consumenten en trekken van bezoekers naar winkels of evenementen. Met behulp van originele promoties zorg ik voor meer traffic die blijven hangen. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Ernst-Jan Reinerie

QklQ advies
Als bedrijfskundige heb ik een grote passie voor de strategie en invoering van digitale technologie bij bedrijven. Ik ga graag met jou in gesprek over je digitale uitdagingen en bespreken we de mogelijkheden en risico's.

Kees Noort

Buro Noort
Ik ben enthousiast over de mogelijkheden die internet bied en erg gecharmeerd van de open source software van WordPress. Na me hier jarenlang in verdiept te hebben help ik bedrijven te groeien door online succes te boeken!

Liesbeth Stol

STOL design
Ik breng opdrachtgevers dichterbij hun doelen. Met doordachte, mooie en functionele designs, gericht op de gebruikerservaring van de klant. En verder; toegankelijk, nieuwsgierig, oplossingsgericht, mét humor.

Nic Oosterveer

nicoosterveer.nl
Trainer – Coach Sinds 1990 succesvol ondernemer en mijn kracht ligt in het maken van heldere en krachtige keuzes met praktisch 100% kans van slagen. Zeker voor ondernemers héél belangrijk. Ik weet uit ervaring dat het be

Petra Hoek

pH V!taal
Als Orthomoleculair therapeut volgens kPNI, geef ik workshops en lezingen over o.a. voeding, leefstijl en stress. Daarnaast begeleid ik als therapeut via BodySwitch klanten individueel en in groepen (Diabetes II)

Winny Paauw

Winny Paauw Communicatie
Zichtbaar zijn voor klanten? Online, offline of in de communicatiemix? Meedenken in de communicatiestrategie? Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de communicatie. Met focus op eenvoud zorg ik voor een heldere profilering!