Visie

Missie en VisieAlleen ga je harder, samen kom je verder

Als zelfstandig ondernemer kun je snel schakelen. Alle beslissingen neem je zelf, en je bent van alles wat er in je onderneming gebeurt op de hoogte. Dat maakt je snel en flexibel, maar je staat wel overal alleen voor.

Een inspirerende omgeving met collega ondernemers. Af en toe overleggen, praktisch geholpen worden of feedback op je bedrijfsvoering. Samen een workshop bezoeken of organiseren, elkaar tippen op opdrachten of nieuwe ontwikkelen. Een duwtje in de rug krijgen door een aanbeveling: zelfstandig ondernemen wordt zoveel leuker als je het samen doet.

Broedplaats

Als je een groep ondernemers bij elkaar zet gaat het vanzelf bruisen en ontstaan er dingen. Of dat nu workshops zijn, nieuwe initiatieven of een project dat je samen oppakt, de een steekt de ander aan. Zo inspireren we elkaar om de betere versie van onszelf te worden in een groep van aanvullende talenten.

Missie

De Loft Lisse heeft als missie om ondernemers elkaar sterker te laten maken. Met elkaar proberen we het beste uit een ieder te halen, waar een ieder zich kan bezighouden met waar hij of zij goed in is. En een plaats zijn waar iedereen welkom is, zonder voorwaarden. Wij zijn succesvol als we samen meer zijn dan de som der delen en we hopen natuurlijk dat er nieuwe producten en diensten geboren gaan worden .

Waarden

Wij werken volgens de volgende waarden:

  • Invoelend: iedereen is welkom, ongeacht afkomst, aard, talent, karakter etc;
  • Open: wij stellen ons open voor elkaar in het werk wat we doen en laten anderen met ons meedenken.
  • Constructief: We denken met elkaar mee & helpen elkaar beter te worden, zonder het respect voor en de eigenwaarde van de ander te verliezen;
  • Kwaliteitsgericht: wij focussen meer op kwaliteit dan kwantiteit

Voel jij je aangesproken? Neem gerust contact met ons op: