Ernst-Jan Reinerie

//Ernst-Jan Reinerie
Ernst-Jan Reinerie2018-01-27T14:11:41+01:00

Project Description

Ernst-Jan is een professionele en vrolijke ICT-manager die ervaring heeft om de complete ict-structuur van bedrijven vorm te geven.

Ik heb wortels in de land- en tuinbouw en heb de verdieping gemaakt met bedrijfskunde. Die ervaring heeft me geleerd een praktische houding aan te nemen en te denken als ondernemer. Ondertussen heb ik mijn vleugels uitgeslagen en communiceer nu gemakkelijk met zowel directie, management als werkvloer.
Uit ervaring heb ik iets geleerd wat ik nog dagelijks toepas: als het om informatie gaat moet niet het systeem, niet de technologie, niet het pakket of de hardware centraal staan, maar de mens.

Met mijn bedrijf QklQ-advies help ik:

  • bij het maken van de goede keuzes;
  • met het soepel uitvoeren daarvan;
  • extern of inter;
  • als adviseur of als manager;
  • voor korte of langere tijd!

Waarom De Loft Lisse?

Ik heb voor de De Loft Lisse gekozen omdat het innovatieve karakter ervan me aanspreekt. Ik was even bang de oude rot te zijn tussen de jeugd maar dat valt in de praktijk reuze mee. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij de uitbouw van De Loft Lisse en wil hier een groep ondernemers maken die betrokken is bij elkaar, met elkaar meedenkt, die me uitdagen, uit mijn comfortzone halen en die ik een stukje verder kan helpen. Ook wel belangrijk: als we met elkaar kunnen lachen.

Contact:

Je naam

Je e-mail adres

Je bericht aan ons

Project Details

Categories:

Leave A Comment