Project Description

Bart Sosef is in 2009 begonnen met Sosef Retail, een klein en flexibel marketing bureau dat werkt voor solitaire ondernemers en regionale, nationale en internationale bedrijven in de retail.

Als ondernemer geloof ik in inventieve creativiteit, slim en doordacht werken en buiten de betreden paden treden. Maar bovenal geloof ik in een ‘met beide benen op de grond’ creativiteit. Want ons werk is pas echt creatief als het werkt!

Met mijn bureau werk ik samen met toegewijde professionals. Samen maken we het mogelijk resultaat van formaat te behalen maar tevens betaalbaar en fris te blijven. Met ons team concentreren we ons op event marketing. Sosef Retail creëert concepten die uw doelgroep raken.

Wij laten uw merk een verhaal vertellen!

Zodra een consument geïnteresseerd is in een product en het product ‘live’ ontmoet, geeft 96% van de respondenten aan sneller geneigd te zijn het product aan te schaffen. De belangrijkste reden om tot aankoop over te gaan na een kennismaking met het product op het evenement, is wanneer het evenement de kans biedt om als eerste(n) het product uit te proberen.

Ik ben ook medeoprichter van Broedplaats De Loft Lisse en heb de drive om ondernemerschap in de Bollenstreek te stimuleren en samen met andere gepassioneerde creatieven mooie concepten te realiseren. Een goed voorbeeld hiervan is de Loft kerst event, een jaarlijks kerstevent op onze mooie locatie.

Voor meer informatie over Sosef Retail neem gerust een kijkje op onze website: sosefretail.nl

Contact Bart:


Je naam

Je e-mail adres

Je bericht aan ons