Goed nieuws! De Loft Lisse heeft een deal gesloten met ZZPedia, een online platform dat zelfstandige professionals aan nieuwe opdrachten koppelt. Wij willen ondernemers graag verder helpen en zetten ons in om hun business te laten groeien. De gesloten afspraak met ZZpedia is daar een mooi voorbeeld van.

Gratis opdrachten binnenhalen is nu binnen handbereik voor onze leden. Zij kunnen kosteloos een account aanmaken. Dit is normaal een betaald account waarmee opdrachtgevers je online kunnen vinden en bereiken. Er zijn uiteraard geen verplichtingen of verstopte kleine lettertjes.

De voordelen van een account

Elke dag worden er opdrachten geplaatst. Op het platform vind je opdrachten uit allerlei categorieën. Denk bijvoorbeeld aan opdrachten op het gebied van IT, marketing & communicatie, administratie en coaching. Als je een account hebt bij het platform, dan kun je onbeperkt reageren met je profiel op opdrachten.

Met een account heb je nog meer voordelen:

  1. Je bedrijf wordt kan uitgelicht worden op de website en in nieuwsbrieven van ZZPedia (met een bereik van 700 bedrijven)
  2. Maak gebruik van de modelovereenkomstentool om direct een goede overeenkomst te sluiten
  3. Wees onafhankelijk door facturen direct uit te laten betalen (met 3% afdracht)
  4. Laat je online profiel linken naar je website (dit is gunstig voor SEO, waarmee je beter gevonden wordt in Google)

Over ZZPedia

ZZPedia vertegenwoordigt ZZP’ers en freelancers in heel Nederland. Het doel van ZZPedia is om zelfstandig ondernemers bij te staan. Want zelfstandig ondernemen hoeft niet te betekenen dat je er ook alleen voor staat. Er worden evenementen georganiseerd waar je als professional kunt leren van de kennis en ervaring van andere ondernemers.

Vanuit het kantoor in Noordwijk werkt de organisatie regionaal, zodat er altijd goede opdrachten bij jou in de buurt online staan.

Sluit je aan en word gevonden

Zorg dat opdrachtgevers je gaan vinden en laat je bedrijf groeien. Wees lid van De Loft Lisse en sluit je aan bij ZZPedia. Zelfstandig ondernemen hoef je niet alleen te doen, dus laat je bijstaan door professionals. Hoewel ondernemers allemaal in hun eigen branche actief zijn, worden ze allemaal gedreven door een gemeenschappelijke factor:  een passie om hun bedrijf te laten groeien.

Wil je een gratis account? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier. Dan is de eerste stap naar meer opdrachten alvast gezet.

Contactformulier

    Je naam

    Je e-mail adres

    Je bericht aan ons